Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På ett kalkberg sliter jag mig upp


På ett kalkberg

På ett kalkberg
sliter jag mig upp

Med dammiga händer
tar jag mig uppför berget

alla livlinor är slut

jag löses upp

som kalk

sten för sten

rasar jag nerför




Fri vers av tarabanko
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-10 11:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Orden skriker ut stark ångest....
2017-08-10
  > Nästa text
< Föregående

tarabanko
tarabanko