Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elaka blickar Elaka tungor Bakom min rygg


Elaka människor

Elaka blickar
Elaka tungor
Bakom min rygg

Vuxna människor
Elaka människor

Ni fick mig ur balans
Hatfylld

Jag känner igen er typ
överlägsna besserwissrar
utan empati

Nedslagen mentalt
samlar jag ihop mina själsliga spillror
värdelösheten är monumental
Tillintetgjord
Som ett utblåst kallt ljus

Elaka människor




Fri vers (Fri form) av tarabanko
Läst 449 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-31 18:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gör ont att läsa.
Känner igen den typen av människor:(
2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

tarabanko
tarabanko