Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med en varm hand


Med en varm hand

En bild.
Trygghet. Värme.
Din hand på mitt bröst.

Kärleken som spirar ner i bröstkorgen, helande.
Slappna av. Viskar du.
Spänd som en fiolsträng .

Värmen som omsluter mitt bröst.
Din varma hand.
Jag slappnar av.
Du gör mig hel!




Fri vers (Fri form) av tarabanko
Läst 456 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-24 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tarabanko
tarabanko