Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Panikångest på tåg


Ett rent helvete

Panikångest på ett fullsatt tåg
Fy fan
Barn som skriker
Svetten rinner
Svårt med luft
15 elefanter på bröstet
Hjärtat som slår i 350
Ögonen tåras
Instängd på ett tåg

#panikångest #ettrenthelvete




Fri vers av tarabanko
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-05 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tarabanko
tarabanko