Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För drygt två år sedan fick Jimmy sin diagnos. Cancer.


DU FATTAS OSS

Jimmy Bäckman växte mer eller mindre upp på Snälltorpet, Eskilstuna där Jimmys favoritplats var uppe på berget i ingång till första sväng på Snälltorpet där han med sin fader såg varje match med Smederna Speedway.

När det arrangerades bussresor i
Smedernas regi missade Jimmy inte
många matcher med sitt älskade Smederna.
För drygt två år sedan fick Jimmy sin diagnos. Cancer.
En fruktansvärd och omtumlande fas i Jimmys liv började men på något sätt höll Jimmy modet uppe och kämpade även när det var som mörkast.

Efter operation så tog sig livet en vändning och livet kom åter, åter för en stund.

Jimmy besökte dem flesta Speedway GP & Lag VM tävlingarna i Europa
samt alla Smedernas matcher 2008.
Under 2009 kom cancern åter.

Det blev inte så många speedwaytävlingar för Jimmy 2009.

Jimmy förlorade sin kamp emot cancern den 11 januari 2010.

DU FATTAS OSS




Fri vers (Fri form) av tarabanko
Läst 1222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-26 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tarabanko
tarabanko