Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriver i dagbok

 

*
skriver i dagbok
tjugoandra oktober
vaknar till snöstorm

*
i byn följde jag
allt vad som hände - i stan
beskrivs behoven

*
framgång kan vara
att inse sina styrkor
och svagheter




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-22 10:09



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
kloka ord, visdomar,
som rättelse till klokorden nedan
2010-10-25

  Daniel_78 VIP
du skriver även klokord och rader som sätter sig i tankar
och detta i få enkla rader - det uppskattas mycket
2010-10-25

  aol
en sann fin haiku, vännen,
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP