Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apropå Afghanistan

 




den gamle finske

 

den gamle finske
generalen sa att kriget
var meningslöst

 




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-22 15:32



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
läcker! denna slog mig hårt.
högt betyg på denna. den skall du spara.
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP