Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men hur jag än vrider på det så är den vetskapen ingen tröst


Ibland hindrar mina mardrömmar mig från att våga sova

Ibland hindrar mina mardrömmar mig
Från att våga sova
Är så vettskrämd för mina monster under sängen

Istället ligger jag hopkrupen intill väggen
Vrider mig, i allt för varma lakan
Kallsvettas när jag föreställer mig deras seniga händer
Då de kommer för att ta mig

Alla har de samma färg som dina ögon
Stålgrå med inslag av is
Allt sånt som får en att huttra

Men månen lyser in mellan glipor av fördragna persienner
Träffar mig med våld
Och får mig att komma ihåg,
- You couldn't care less, about me...




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-22 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia