Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: Trappa i St Olof, Österlen.




vem diktar jag för

 

vem diktar jag för

dig och dig och dig
och evigheten




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-23 14:46



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Du gör mig lycklig
2010-10-30

  Line W
Och det tackar vi för :) Bra!
2010-10-26

    ej medlem längre
Så är det ju.
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP