Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

semester 3

smultronen stod där
när jag valde att se
min vardag,just nu
lugn och stilla
det ger mig
intrycken åter
det lilla
blir det stora




Fri vers av Myself
Läst 370 gånger
Publicerad 2004-07-09 18:16



Bookmark and Share


  Martin VIP
Vilken perfekt semesterdag!
2004-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself