Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se de goda i dig sas de Klok och vis Sas de Okrossbar Stark


JAG OKROSSBAR?

JAG OKROSSBAR?

Se de goda i dig sas de
Klok och vis
Sas de
Okrossbar
Stark
Tar allt, går först med lansen redo
Röja vägen för er
Så snäll, då dum
Jag? Vart är jag?
Vem går med lansen för mig? Röjer vägen vem?
Hjärtat gråter det GRÅTER
SMÄRTAN
DEN SMÄRTAN
JAG snäll, älskar i ur och skur
Skall jag vänta?
Skall jag gå?
Vilken stig skall jag gå?
Smärtan ohh helvete den smärtan
Själen sårad, riven
Dessa ord
Ord
Älskar dig
Älskar dig
Ord ord
Handling
Kommer det?
Inte bara ord
Jag okrossbar?
NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ
HJÄRTAT GRÅTER
MITT HJÄRTA GRÅTER
DET BLÖDER
Stark, vacker, omtänksam, snäll
Har jag hört om mig
Stark, vacker, omtänksam, snäll
Jag är inte okrossbar
VAR RÄDD OM MIG




Fri vers (Fri form) av tarabanko
Läst 447 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-24 00:16



Bookmark and Share


  MW
Kollapsa inte under trycket av att vara den starka när ingen annan ser eller hör. Been there done that, got the t-shirt. Stark text, känner igen mig något otroligt.
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

tarabanko
tarabanko