Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stilla tår

När allt stillnat,
dag blir natt.

Gatan blänker.
Av regn som varit.

Från ögat...
fukten av en
stilla tår.

Den får väl falla...

Den får väl så...

Jag saknar dig.






Fri vers av Amorina
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-24 00:19



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skön, stillsam poesi. =)
2010-10-25

  mare VIP
Känner igen mig i din dikt, saknadens tår...skönt att den får falla..fin text..
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina