Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min vän i livet




Men utifall att

Alltså du är min vän

till 100 procent

även om du nu är min älskare

så vill jag att du ska veta

att vad som än händer

så är du min vän

 

Det känns så rätt

när du är hos mig

när vi åker bil ihop

eller lyfter skrot

du och jag

jag och du

 

Men om det skiter sig

så vill jag att du ska veta

att du först och främst

är min vän

och jag älskar dig

 

Fast just nu

när du kramar mig

kysser min hals

lagar gryta till mig

sms:ar med utropstecken

då känns allt så rätt




Fri vers av Bevingad
Läst 578 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-10-24 13:31



Bookmark and Share


  F.
Talande och nära. Man känner sig nästan som en inkräktare. Fin!
2011-02-10

  ungefär
så fint, helt enkelt! som man vill att det ska vara.
2011-01-06

    På andra sidan livet
"Fast just nu

när du (...)

sms:ar med utropstecken

då känns allt så rätt"

Det där sista stycket KÄNDES.
2010-12-23

    vilgot hellros
ärlig enkel och mycket bra
2010-12-08

    Lizzi
fick skicka länk till min älskling med din dikt...
2010-10-24

    Nostalgia
Så enkelt. Så fint.
2010-10-24

  LovisaCecilia
Ger mig en oerhörd myskänsla. Jättefint!
2010-10-24

  Hannah Norman
Väldigt fin! Det är viktigt att man vet hur det är och kan bli, bra skrivet :)
2010-10-24

  Lord
dess enkelhet ger den dess skönhet. riktigt bra
2010-10-24

  Ola Rydberg
Riktigt bra enkel
men ändå
så fångar du känslan
med poesin
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad