Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är livets dryck,..


Uisge Beatha


Vi går inte ihop

så som blend och is gör.

Du är mer som fin malt

då jag smällter illa för dig,

i dig.

Vi skär och skiktas

i något fult tycker du,

men jag tror att du helt enkelt bara

är rädd för att blandas

med andra.





Fri vers av john ekström
Läst 446 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-04 16:25



Bookmark and Share


    tehdog
det här föll mig i smaken på ett lättsmält vis och doftar ännu finrödvin i käften.
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

john ekström
john ekström