Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Binär sammansmältning...




Svaret på alla ekvationer och teorier


Såsom drivkraft och inspiration frånges en
då jag faller till föga
att du faktiskt tömt mig på samtliga ord
där finns att sätta till våra minnen,
har jag uttryckt varenda känsla där finns om dig.
Satt en evig historisk prägel av dig i fnasiga pappersark.
Fått dig odödlig med otaliga binära tal i vår cyberrymd.
Gjort dig oändlig i tid och rum.

Du var svaret på alla ekvationer och teorier,
gåtan om livet och sammansmältningen i länken
till en framtida lycka i mitt liv.
Helst vill jag minnas dig som flickan
i sin kaffelattesfär
med immiga, neonvarma fönster från ljuset av ett galleri,
ett rum av värmeljus och magi.
Din betydelse för mig var av en obegriplig magnitud.




Fri vers av john ekström
Läst 584 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-06 13:18



Bookmark and Share


  yoakimu
Vackert skrivet.
2012-07-25

    ej medlem längre
Bra språk, trevlig dikt ... och eftersom tolkandet är mitt så kan det gälla Kvinnan som försvann ur ett liv eller matematikstudierna som inte gick att räkna ut. Hur som haver är noll snyggare än ett.


Ofta i dikter med detta tema som du här presenterar blir det för "vackert", så är djuret människan ofta, sätt sig högst upp i alla avseenden, tycker synd om sitt ego och fattar inte varför världen gick emot henne men i din dikt är det inte så, läsaren får tänka själv och det tackar jag för om det nu går att tacka för.
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

john ekström
john ekström