Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mig Thermostätt


Utan dig spjälter jag
på en trasig käpp,
min hållning och karaktär
avslöjas
i en ranglig silhuett,
jag vill ha din korsrygg
vakuumsluten
in mot mig,
thermostätt,
en arm som sticker
hår som trasslas
och tår i sprätt.

Så kom sov med mig,
smält oss samman,
begrav dig
i bröstkorgen min
omsluten av ben och muskler
är jag ditt skyddande pansarkitin,
men inuti har jag aldrig
varit mjukare
än någonsin...

 




Bunden vers av john ekström
Läst 415 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-03 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

john ekström
john ekström