Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medtagna skor


Jag har gått gatan fram
gått in mina skor
och tänkt gå ur kyrkan.

Gått ifrån min skugga
tappat bort min identitet
du asar efter
under sulan
klistrat likt ett
tuggummiklet.

Jag har gått gatan runt
gått itu mina skor
och gått ur kyrkan.

Går in i min skugga
introvert och sluten
slarvigt efterhängsamt släpas du med,
hälgjuten.

Jag har gått ifrån gatan
gått ur mina skor
gick in i kyrkan
men snabbare ut jag for.

Går med min skugga vid min sida
försonats med oss båda
du är inte upp i hälarna på mig såtillvida
att stämpling skulle råda.

Men likt förbaskat är du kvar
när jag kommer hem.

För jag vägrar att slänga bort trasiga skor med minnen...




Bunden vers av john ekström
Läst 467 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-31 00:22



Bookmark and Share


  greajt
fin!
2013-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
Gillade att läsa denna...tyckte om slutet.
2012-07-31

    ej medlem längre
bra upplägg. intressanta kast
och medhörande skugga. tycker
mycket om berättelsen, känns
som en vandring, får följa med,
blir en rollskaraktär.
kanske kan skippa sista meningen,
då den kan hända vara överflödig
jämte, underliggande möjligt budskap.
gillar starkt!
berörande text..
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

john ekström
john ekström