Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var så viktigt att VOLVO skulle bli "amerikansk ägt"Gyll tjatade mest och likt en Quisling sålde han "klenoden"


Gyllene tider not


De första kopieringsmaskinerna
Som man såg
Var i alla fall rena monster
Och dyra som fasen
Det var nästan som att bära ett piano
Eller nåt
Och vad imponerad man var

Senare fick jag lära mej
Att Skojaren Sören Gyll
Börjat sin karriär på XEROX
Ni vet han som ”sålde ut VOLVO”
Ni vet DÅ när det skulle ”vara så bra”
Nästan en livsnödvändighet
Att svenska biltillverkare var ägda
Från utlandet

För SAAB var det kanske bra som aldrig nästan
Gått med vinst
I alla fall såg det så ut
Men jag tror att Wallenbergarna var smartare än så
Glöm inte att SAAB är förra århundradets största bidragstagare
Näst varven
De fick en hel fabrik åt ett varv dessutom
För lång och tråkig ”oförtjänst”

Men Gyll gjorde sin karriär
Och sina pengar på kopieringsmaskiner
Innan han ”puttade ut” Gyllenhammar i kylan
Och själv försökte bli
”den store”
DÅ var han en av dom som ansåg
Att VOLVO måste ingå i en större koncern
Liksom SAAB
Och ALLA applåderade
För de ”Gyllene” råden

Gyll blir nog glad nu
Hans landsförräderi har nu utmynnat i att
VOLVO nästan utraderades
Och såldes samt
Kommer att kopieras i KINA
Och senare kommer kineserna att ta över
Allt troligen

Landsförrädaren Gyll har då lyckats med sitt
Landsförräderi angående VOLVO helt och hållet
Först blir VOLVO XEROX:ed i Kina
Senare…. Troligen originalet
”Gyllene tider” och som tack för allt detta
SÅ sitter den fan extra fet och rik
Och tror sej vara bäst….
”Gyll är inte allt som gliummar”
Eller kanske mer ”GYLL glimmar inte”
Mer att han är ett uppenbart fall
Av falskhet….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-29 00:27



Bookmark and Share


  Mats Henricson
ja, han var med och sänkte "mitt" företag, CEA AB, också, det fanskapet, sålde bort oss till privat intressent för en krona !Vi hade just investerat 40 miljoner i en ny gjutmaskin (snacka om kap !) DET ordnade den gamle statsföretagschefen, storskojaren Gyll ! Vi fick åtta år privat ,se´n var det slut ! Fuck him !
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO