Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noel testar på spoken word.




fula anlete

på grund av mitt fula anlete
så får du dåligt samvete.
du får insikt av min vikt
men din insikt ger mig en
utsikt av liv med svikt
och just på grund av din vikt
ger du mitt liv en stor svikt
och därför vill jag att du
får insikt av min utsikt
att ta bort denna vikt
från mitt ansikte.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Noel Åberg
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-25 00:15



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
berörd..blir jag
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg