Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tunnelbaneskulder

Tunnelbaneskulder
farten saktar aldrig ner
du kastas på
med slipsen löst runt halsen
kanske med en lampskärm
på din kala skalp
som döljer de inte så kloka stunderna

Tunnelbanestress
tiden hinner inte ens med
tågfacit säger att det går
två minuter i
två minuter över
två minuter senare
två minuter stress




Fri vers av Noel Åberg
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-02 00:45



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Känns som Stockholm men lugn.... tänk bara att det kommer ett tåg...förr eller senare... eller så har du missat den precis men det kommer nya tåg...=) Det är bara att gilla läget och utnyttja tiden
2012-07-02

  cilax VIP
närmar sig konkretpoesi, jag tycker om din dikt
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg