Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rave fest i köpenhamn

vill du dansa för mig
med uvstrålarna som glänser
emot ditt kranium

vill du se mina iris
krympa och att mina
känslor bedövs av
exstasen av exstacy

vill du knulla vilt
på dansgolvet där
hälften av mänskligheten
har spytt
samtidigt som våra
kroppar fylls med
droger

Vill du inte åka
in och ut ifrån
rehabliteringshem
tills den dagen
du dör i ditt eget svett

Vill du att jag ska
sluta skriva?
jaha..
men dåså




Fri vers av Noel Åberg
Läst 488 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-02 00:44



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Känns brutalt, smutsigt, precis som jag tänker mig drogvärlden där människan förnedrar sig själv.
Bra diktat
2012-07-02

  cilax VIP
fina detaljer här, lite diskreta och därför än bättre. Kranium associeras till döskalle, osv. Fint
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg