Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ansiktsplankor

slå upp fingret
i takets skärvor
känn att det omfamnar dig
du sugs upp i träpanelens
små svarta ansikten
de äter dig
där du ligger
släpp det
och lämna bänken
sitt inte kvar
det är dags
att gå




Fri vers av Noel Åberg
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-10 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg