Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill du höra...

vill du höra mig skrika ut
falskt hopp som gottar sig
i de benlösa rullstolarna?

vill du höra mig viska sanningen
som skär hål i den ärriga isoleringen?

vill du höra hur jag delar ut vatten
och skedar till den skrynkliga tomheten?

vill du höra hur jag bär påsar med russin
över gatan och lämnar dem i mitten?

Vill du höra det?




Fri vers av Noel Åberg
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-02 00:45



Bookmark and Share


  cilax VIP
stramt & bra
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg