Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1,11,20,1,Paus,11,1,16,9,20,1,12,9,19,13

Nu vänder jag mig till dig, mot dig och för dig och
dina transparanta tranströmers revbens sidor som
är halva på tomhet men du har ju bestämt dig för
att vara hel och det är ju inte ok att röra vid din personlighet.

Vi är allt för sagolika i våra nerbrottade tänder i asfalten så
den knivas av anekdoter under en dag som mängden av de samma och
phantéon var i bakgrunden med sina osäkra mäktiga svärd viftade paradoxer mot
"OBEY" kepsar. (Fotnots varning av trubbel: 1,11,20,1,paus,11,1,16,9,20,1,12,9,19,13)

Jag sprängde mig själv på torg med
anarkismens A i pannan för allt är ljug förutom
du som känner dig blå av färska anklar som
penetrerar statsministerns stolthet hand i hand med
pajkastningarnas smuldegsförtroende.

Högarna smattrar mot domstolen när du äter sover inget dör,
Galen! Av smygehults södraste ansikteskallningar på
våra hybrida allvar-fjantiga liv och
de svarar med styva tummar vars skurkar som
smekar ögonviterna tills du
trycker på snooze knappen och sköt psykoser med
din glock niomillimeter medans din fru har gråtit ut
sin hjärnsubstans längs med familjefotot och
dina åttaåriga tvillingsjälar skriker 112 chiffer kombinationer och
ettorna bytor plats med allt och kanske petar flickan med "50 nyanser" på
hjärtat och lyckas fånga ett intresse med bondage teman så
här under tåg reseförförelser (fotnot: Förstörelser)

Jag vill trycka på dina tinningar tills du imploderar och
du är över i runt omkring inuti i substans hormoner chokladfontän
giftermål, mål gifter, mål förkrossade djungel pappa smashing 1993 återupplever
harem töser (Flickor) fläskiga önskningar; hundra halva aldrig hel
skotten i magen, (fotnot: 2013) anakondaallvar, manchettknappar,
manchettknappar
manchettknappar
manchettknappar
knappar knappar
knappar knappar
knapprar gelatinkapslar fyllda med klyschiga-jag-älskar-dig-för-alltid-vi-kan-iallafall-förbli-vänner-vi-kommer-nog-inte-ses-mer-flygplans-rymdfarkostvenussprängdesaalltärljugfenomensnällaälskamig
och du är påhittad med allt som är påhittat du i påhittat stolthet,
snälla
säg snälla.
Automatiskt maskingevär 1883.




Fri vers av Noel Åberg
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-08 01:29



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Det var ord och inga visor
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg