Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slängkyssen i chicago

var det en slängkyss
som fick mig att blåsas omkull
du bläddrade till nästa sida
och mitt namn står inte där
men boken var nära
rakt i mitt ansikte faktiskt
och nu känner jag mig
skamsen




Fri vers av Noel Åberg
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-02 00:45



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Gillar den här med härliga bilder av starka vindar... att en besvikelse kan jämföras med just en stark vind. Men skäms inte...gå rakryggad....
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg