Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk och säg det

stadigt,
väldigt stadigt
men ändå så
vågligt

jag vet vad du tänker
och du undrar vad jag pratar om
men egentligen så vet du.
Du vet exakt vad
detta betyder.
Men kan du få fram ordet?
kan du inte det så tänk!
hårdare, fortare och stadigare.

Vi säger ordet på tre okej?
ett
två
tre

har du inte kommit fram til det än?
Hmm men låt mig då säga så här
Du andas för en anledning,
du dör för att du måste,
du älskar för att det är sånt du gör,
du hatar för att du inte kan undivka det.
Varför?

Ska vi testa igen?
Ett
Två
Tre

Kan du verkligen inte det?
Vill du att jag ska hjälpa dig?
Haha nä det tänker jag inte göra
för jag är ingen förbannad manual.
Tänk pucko, tänk!




Fri vers av Noel Åberg
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-02 00:43



Bookmark and Share


  cilax VIP
det är så stadigt men ändå vågligt. Jävligt bra
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg