Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fumlar i livet

Hud emot lakan,
läppar mot läppar.
Mitt liv är en saga,
och du är prinsen i den

Din hand i min,
hund, hus och volvo.
Ansikte mot solen,
och jag ler med den.

En annan mot din kropp,
fumlar i mörkret.
Läppstift på kragen,
ångest i magen.

Pennan mot pappret,
ansikte mot asfalt.
Mitt liv är en rännsten,
och du rinner i den.




Fri vers av Furie
Läst 291 gånger
Publicerad 2010-10-25 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie