Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina skor & mycket mer

Det var vinter och det var mörkt
vi satt i min fåtölj
Båda fick plats

Det var liksom lite varmare där du var

Du bjöd på te och jag drack det glatt
men om du bara visste
hur mycket jag avskyr te

Vi gick över plogade åkrar
med lera från glasögon till tårna

Åh vad jag saknar mina skor

Jag minns inte om det var ditt leende
eller din kamerablixt
i mörkret

som bländade

Jag vet bara att olikheter dras till varandra
precis som äpplet till marken

Fånga min dag så lever vi igen




Fri vers av Furie
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-25 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie