Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jakten pågår i Malmö efter den skyldige till de många skotten. Samtidigt vill Lasermannen bli fri. Är det rätt eller fel att släppa honom fri?


Lasermannen

Ett hat till en grupp
har många tårar fått
gevär som var laddat
två dödande skott

En lek som blev allvar
rädsla som var stor
ångest fyller platsen
som djupt i själen bor

Liv som blev förstörda
nu och för evig tid
lycka som försvann
svårt att finna frid

En jakt på oskyldiga
med laddat gevär
en period av skräck
som vållade besvär

En man blev gripen
för vidriga brott
ett liv bakom murar
många år har gått

Ångesten den finns där
och rädslan likaså
ett livstidsstraff för alla
det kommer vara så

En ruskig handling
hör människor gråta
ty brott av detta slag
går aldrig att förlåta




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 486 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-25 07:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet om något så
förfärligt som hände och
händer, det är svårt att
förstå hur vissa människor
tänker
2010-10-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Arklöv vill ha
tidsbestämt straff.
Han sköt ihjäl två män
fyra barn blev utan sin
far... Själv säger han att
får han ett vapen i sin
hand blir han en annan...
Och Lasermannen ja
vad säger man... Kanske
som mamman till en av
polismännen sa, som A
skjöt, det går aldrig
att förlåta...
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO