Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verkligheten, skriven mer till mig än till er, för att jag ska förstå hur det ligger till.


Den grymma verkligheten

Jag känner mig som en hiss när du ser på mig
Med minst 1455860397525 våningar
Och du kan alla knappar utantill
Vet precis vilken du ska trycka på
För att få mig dit du vill

Skoningslöst trycker du
För mig upp och ner
Till tyngdlagen slutar att gälla

Men du stiger plötsligt av
Och jag faller ner till bottnen
Slår i hårt
Och slås i bitar

Lyssnar ihop mina utspridda bitar
Med musik lika förstörd och hopplös som jag
Försöker att inte älska dig
Försöker att inte hata mig
- Det är svårt

Ber min bästa vän smälla mig på käften
Hon slår hårt
Sen kysser hon min panna
Och hela min själ hel igen
- Fan viskar jag
- Jag vet viskar hon

Nej det är inte lätt,
Men det är fan inte så svårt heller
Innerst inne




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 339 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-10-25 21:34



Bookmark and Share


    vilgot hellros
riktigt bra
2011-02-27

  firefire
starkt och som vanligt känner jag igen alltför mycket..
men det är du som skriver nu och du gör det bra!
2010-11-02

  Kjell A. H Lundin
Ung livspoet med en knytnäves kraft!
Det är DU!

Stor applåd!!!

Hälsning
Kjell
2010-10-28

  soulsistah
alla ord är 100%, du är grym
2010-10-27

  Junitvillingen
Även om texten är mer skriven till dig själv än oss andra så är jag glad att du delar med dig av dina tankar. Orden griper tag! Verkligheten kan vara riktigt tuff, man går på ordentliga smällar ibland & det kan ta tid att resa sig igen. Gillar ditt språk, hur du formulerar dig. Och de sista raderna får ett plus i kanten!! Bra skriftat, kram till dig.
2010-10-26

  aol
starkt, så bra skriftat,
2010-10-25

    juliuspepperwood
Riktigt bra skrivet!
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia