Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOS SUIRIS, Universums Spegelvända Dokusåpa (nu med 4 deltagare)





ELEFANTEN


FINNS OCKSÅ NU
FÖDDES MED LITE FÖR STORA ÖRON
BAR MIG MOR I SIN SNABEL FÖR INTE SKULLE SNUBBLA
MEN KAN FLYGA JAG ÄR INTE BLYG


I RYMDEN TYCKER JAG MEST OM MÅNARNAS BAKSIDOR
DEM SMAKAR SÅ BESYNNERLIGT GOTT
ÄR HÄR FÖR ATT RULLA IHOP VINTERGATAN TILL TJOCKASTE MATTAN
HAR NI HÖRT VÅRT SKEPP SER UT SOM EN CIRKUS?!









kattUgglan


För att vi alla på sikt skall få plats i farkosten
bad människomössen därhemma mig bestämma
är numera fyra rader + fyra rader som gäller
med ett par tomma i reserv emellan


eller så får ni lämna skeppet, hoppa av på valfri planet.
Kom igen, dra i spakarna nu!!
Kom igen kom igen, tryck på knapparna då!!!
Varför syns aldrig era förbenade tolkningar på själva huvudskärmen?!?!









kaninen


mina morotspraliner är redan slut
skulle va skönt med en konkubin i kabinen
måste ut i natten och lysas upp
men hur kommer man in igen när de farit vidare?


hoppar kanske av på nästa komet istället
jag är knappast här för att stanna, bara vinna
vet ju ändå inte vem som reglerar gamet
tror fan de gillar min studs egentligen









kamelen


oändlighet har allt förenat med sitt väsen
ryms därmed oändlighet även inom dessa rader
rättare sagt bär oändlighet varje tänkbar ände i sina pucklar
genom pyramidklädda rymdernas sakta mörka


jisses, där hade vi kvicksand, ett brunt hål
ledde nålsögat ut till en obesökbar ö
innanför universum
som om tiden just krökte rygg och svalde sitt eget ljus förevigt








 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-25 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP