Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detektiv

Du kan inte lura mig

Inte gömma spåren efter dig och henne

Jag har sett för mycket CSI




Fri vers av Line W
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-25 23:45



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
du är bra på korta texter..............de är så djädra bra
2010-10-26

    ej medlem längre
Haha! Kulturkompetens kallas det visst (ursäkta om jag misstolkade för hårt)
2010-10-26

  Lord
Rikttigt bra. Gillar den populärkulturistiska referensen.
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W