Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalldusch

Tog en varmdusch

Riktigt varm

Men fryser ändå

För du finns i mig

Och ibland är du bara så jävla kall




Fri vers av Line W
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-26 01:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fyndigt och välskrivet, kan dessutom ge nyttiga tankar i nära relationer!
2010-10-26

  Lord
du gör det igen. ger oss något maximalt i ett minimalt format. Riktigt bra.
2010-10-26

  blaite
Ja det är nog inte bara kyla som kan få en kall.
Kort och kalas text
2010-10-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag borde ta kallduschar eftersom så många tjejer i Gävle är så heta.
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W