Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haikuisten

 

haikuisten
konserverade
ett ögonblick

att dikta handlar
för honom mera om
livsstil än skrivstil




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-10-26 12:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra formulerat om haikuistens mål och inställning ...
2010-10-27

  thyra
Vackert!
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP