Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ser jag min rädsla

Nu ser jag -
min rädsla.

Jag möter den,
tyst i rummet.

Jag är rädd...

Bli lämnad.

Kvarglömd,
inte längre sedd.

Nu ser jag -
min rädsla.

Jag möter den
med glasklar blick.

Den är ett monster
rotad djupt i mig.

Det enda jag kan göra,
är att falla...

Lita till att jag klarar mig.




Fri vers av Amorina
Läst 196 gånger
Publicerad 2010-10-26 20:32



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket bra. =)
2010-10-27

  Anton the poet
gillar hur du avslutar meningarna, härligt!
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina