Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad

jag letar upp mina gamla dagböcker
tankar i en tonårings tillvaro
förstånd som brast med färger och årstider
livets styrka i att ge och ta


en tår rinner ned för kinden
jag saknar ångesten
depressionen och allt annat som hör till ungdomen
jag saknar allt det jävliga


jag saknar att komma hem efter en fest
smygande med mackorna till rummet
inte-ikväll-heller-tanken gnagandes i huvudet
och broder daniel i hörlurarna


jag saknar bakfyllan dagen efter
lögnerna och diskussionerna om rätt och fel
upprymdheten vid skapandet av fantastiska gitarriff
och längtan efter ett varmt hjärta att vårda


men mest av allt saknar jag hoppet
som för evigt är förlorat
...




Fri vers av mr. pink
Läst 553 gånger
Publicerad 2005-11-28 23:27



Bookmark and Share


    carina b
jag ær bara sexton år, och kann aldirg tænka mig att jag kmr att kænna som du. men jag ska spara den, sen återkommer jag. otroligt bra skrivet annnars=)
2006-07-13

    Lilja
Lika fin som allt nnat du skrivigt , kommer läsa den många gånger igen . .
2005-12-16

  Sayonarah
ännu en av dina texter lägger sig som en varm hinna i mitt hjärta.
älskar ditt skrivande ditt sätt att få ut dina känslor med ord.
verkligen jätte fin=)
2005-12-15

    Veronica.
Den här texten ger mig ångest, men på ett skönt ungdomligt sätt som jag antagligen komemr sakna i framtiden. :) Kanontext!
2005-12-04

  BaraEnFlicka
BRA!
2005-11-29

  Andreas Safer
äh, var inte så lillgammal. man blir inte äldre än man gör sig till. tror inte för en sekund att du växt bort från alla de där mysigheterna. annars var det en mycket bra dikt mr pink, 32 :)
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

mr. pink