Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pojkes leende

Passerade en trädgàrd

framför ett hus

en man med sina söner

den yngste tittade pà mig

med ett leende

den charmige gossen

sàg jag i ett par sekunder,

men det räckte för

att se hans underbara leende

som smittade av sig

och gjorde mig glad

Jag log tillbaka

och han log ännu mer



Ett par sekunder

men det räcker

för en souvenir

sà ljuv

som räcker för

en evighet...



En pojkes leende...




Prosa av Maria Thunholm
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-26 20:53



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
fin, glädjeförmedlande text!
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm