Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bonus

mina dagar
räknade i förtid
hade oturen att vakna
skuldsatt
över öronen
och ändå log jag
där var hösten
och löven
soldis
och skuggor
allt var lugnt
dessa dagar
räknas
och njutes




Fri vers av Myself
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-26 21:59



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skaldat. =)
2010-10-27

  Quasimodo
Härligt och livsbejakande för att kunna se och njuta de fina och god mitt i livets larm!!
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself