Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med anledning av fängslad journalist


om inte ordet

om inte
ordet

om inte skrift och tal
om inte ordet

vore världen än mer fal
än den faktiskt är

om inte ordet
vore hänsynslösheten människors enda lag

om inte ordet




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-27 16:28



Bookmark and Share


  Line W
Applåder!
2010-10-27

  lodjuret/seglare VIP
Om jag blott försökt förmå mig till att skriva en ordlös kommentar, jag ändå inte kunnat tänka mig en sådan, ehuru ordet...
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP