Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt barndomshem...


Juuret Kalajoen rannassa



Juureni ovat Oksavalla Kalajoen rannassa

siellä oli turvallista kasvaa monen aikuisen keralla


Mummu ja pappa sekä muu kylän väki

kerääntyivät meille


Kertoivat tarinoita ajoista menneistä

ihmisistä ihmeellisistä


Pieni tyttö istui kiikkutuolissa

kosmoskynä kädessä


Silmät suurina korvat auki

kirjoitti muistiin vihkoon

Ei ollut televisiotakaan

ja kun saatiin se


alettiin leikkimään Tarzania joen rannalla

saari joka on joessa oli meidän viidakko


Leikimme vanhan palaneen talon raunioilla

jossa olivat asuneet



ANNA ja REETTA




Fri vers av arja savela
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-27 18:19



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Kävinpä minäkin siellä sinun kotipuolessa. Kalastin nahkiaisia ja kävin sitten savustamolla. Ihanata herkkua sinappikastikkeen kera ja miksei ilmankin!
Kiva muistella vanhana pappana nuoruuden aikoja. Itse kasvoin 1940-luvun sotavuodet Vaasassa ja lähimaaseudulla!
A prossima!
2011-01-22

    maija tuori
kyllä täsä tulivat omatkin lapsuusmuistot mieleen kun kuvailit omiasi aikaa jännää kun saa itekkin inspiraation sinun textistä....
2010-11-01

  Nikolai Jungsin VIP
Kaunista.. satumaista..
2010-10-28

  Ritva
Gillar! tarina hipaisi myös omia,melkein samanlaisia muistoja ;-)
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela