Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlade skrifter efter mörk och ljus pensel

Som livet oroar mig!
Med sina armar och klor
Den onde mot den döde
huvudet mot marken

Vem bultar i natten?
Jag i vitt och dag utspridd

Nummer ett:
Vakna upp, se upp och gå sönder
Nummer två:
Foten landar i rännstenen
och nummer tre:
funderar över lidande eller lidelse
fast i inkomstens svettiga grepp
Trånar efter frihetens ödslighet

Som livet roar mig
Med sina giriga ögon
Den levande döde
den märkta marken




Fri vers av Hologram
Läst 443 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-27 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hologram
Hologram