Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOS SUIRIS, Universums Spegelvända Dokusåpa (nu med 5 deltagare)

 




myran


kryper längs sammelsurium av startkablar och av-
slutningskontakter som trasslar sig in o ut
ur mystiska maskinerna mina medtävlare knappast klarar sköta rationellt, så jag får irrande
inspirera samt transportera såväl över externet


som internt dessa myriader med signaler, om de förmådde observera
mitt fripassagerarskap skulle kosmonautiska härkomsten spionförklaras
men inga björntjänster står i min manual
allenast genvägar galaxerna emellan, så vi slipper färdas komprimerade i årmiljarder





kamelen


på en enformig planet i Andromeda går en dromedar
har tills vidare i uppdrag att dra den till Vintergatan hem
tar visserligen bara ett par miljoner år
eller lite längre såvitt vi missar möjlig lift med en solstråle


näst största dilemmat är hur jag håller oss levande hela vägen
vätska har vi så vi klarar oss
och några inkarnationer får vi nog smutta på
värst blir att hålla minnet intakt, våra identiteter desamma när vi kommit fram som när vi lämnade





kaninen


inte roligt när'e regnar i rymden
å bara e halvmåne, för mitt stjärttecken
nä sorry min stjärntecken-tatuering
den syns ju knappt


bara för skumma satelliter som sitter o zoomar
och vita dvärgar som slutat stråla.
Vill ha tillbaks FULLA MÅNGUBBEN omedelbums
annars trycker jag på nån knapp!





ELEFANTEN


MÅNEN VAR SÅ GOD LILLA VÄN
NEDPLOCKAD MED SNABELN MIN
LIKT EN BOLL TILL LEKFULLA TASSARNA DINA
MEN SE SÅ, PASS PÅ, VARFÖR SÅ BRÅTT - STUDSAR DU BORT?!


STJÄRNSYSTEMETS NÄPNASTE VIRRHJÄRTA
VISSTE EJ DU HURU JORDEMÅNEN I SIN BARNDOM
ROTERADE EN MÅNAD PÅ NIO TIMMAR
DESSUTOM HADE JAG JU MER MÅNAR, KUNDE HÄMTAT HEMIFRÅN JUPITER





kattUgglan


Består min teori i att vi blir tretton resenärer
lagom tills farkosten är framme i främmande omloppsbana
runt Sirius där riktiga såpan kommer sändas
för invånarna på sin välbekanta himlakropp


där tolv av oss får fortsätta utvecklas som lärjungar
hos jungfru Jesus som utses av solens korona
anar jag sedermera troll i mossen, möss som sökt bli råttor i vår zodiak
emedan tretton jämbördiga månvarv förlöpte på ett år
(då jorden ännu var en paradis-planet)









 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 817 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2010-10-27 22:34



Bookmark and Share


  peter markurth
denna gillar jag väldigt mkt, borde läsa o kommentera flitigare...
2010-11-03

  Marja-Liisa Koski VIP
Hej,
jag stört gillar dina texter. Tack, mera vill man läsa.
Kram!
ML
2010-10-27
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP