Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan slag

jagskullekunnaspottaordurminafingrartårvadsomhelst..
jagskulleskrivaalltjagintekändeomenverklighetsomintefinns..
jagskullekunnasittaiettannatrumocKdrickarum..
hickaihuvudetlåterellerserutsåhär...




Fri vers av booster82
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-28 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

booster82
booster82