Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-.,öjdi

den gör otåliga saker i min favör. den ekar i ettt annans huvud .. vinet kyler men inte mitt för det är rött...vem är tanken på att en klänning inte är snygg? min flickvän! oj hennes tankar i mina ord... hennes ord i min tanke.. håll käften för fan jag försöker med nått! med mig själv! jag lagar mig som en bil med ett eller 2 fel... tomgången tomheten i mitt huvud...




Fri vers av booster82
Läst 352 gånger
Publicerad 2011-01-28 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

booster82
booster82