Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bomber & granater

Det är med tankar jag betraktar,bearbetar. Ett svart moln över någons stad, hus, spräckta skalle.

Fotografen fotograferar död. Journalisten skriver sanning? Konsumenten äter frukost med brända kroppar.

Demokrati? Betyder inte det att du kan bestämma? Att vi kan göra skillnad? Jag vill inte mörda barn!

När politiker som ska företräda oss sörplar kaffe för att sedan sikta och skjuta...




Fri vers av booster82
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-22 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

booster82
booster82