Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mask

Maskros mask jord, GJORD för jord.
Bajsar jord äter bajs jord, vår jord.
JORDEN tellus masken tar hand om sin jord, vårt jordklot.
Masken gör jord, masken gjorde DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Fri vers av booster82
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-11 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

booster82
booster82