Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion

Illusion, Illamående nyttig förgiftning ser igenom den..
Ser igenom verkligheten jag tror på så.
Verkligen intressant, att inte förstå.
Tur att man sitter i bur.
Eller otur.




Fri vers av booster82
Läst 227 gånger
Publicerad 2011-09-05 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

booster82
booster82