Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesi frågetecken utropstecken

som en macka!
med gott pålägg?
som en anka utropstecken
med drömmar av stål frågetecken

ett påhittigt fittit flumm på tub
ett ordbajs med inget innehåll
en tanke utan hjärnaktivitet
stendöd huvudlös huvudlöss




Fri vers av booster82
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-19 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

booster82
booster82