Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Benen i örat

Att vara less, utråkad...............störd.
Vet jag om mig i slutet av drömmen om någon annan annat skit.
Värdelösa knapptryckningar på tangenter förmedlar frustration.
Tomma tankar som en hjärndöd död sak.
Hade jag haft något att ge så hade jag gett det.


Suck




Fri vers av booster82
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-05 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

booster82
booster82