Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid träskets strand i nattliga timmar

Jag föreställer mig här
vid träskets strand i nattliga timmar
hur långa maskar krälar nere i gyttjan
med tänder som kanyler
och hur månen får deras fjäll att blänka
som platina då de nuddar ytan

Det dränktes en flicka här för länge sedan
hon samlar spindlar och ödlor som husdjur
nere på bottnen
i burar av fiskben och kvistar
ibland kommer hon upp för att titta på himlen
och med vattensjuka ögon
gråta tyst
för att inte höras




Fri vers av Annie_Dog
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-28 00:38



Bookmark and Share


  Yheela
Jag ser bilderna som formas av dina ord. De skrämmer och fascinerar mig. Bravo.
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Annie_Dog
Annie_Dog